Wie zijn wij ?

Casa Vitalidad is de werkelijkheid geworden droom van Ada Stoppelenburg en Wout Buijs.

Al onze in het verleden verworven kennis, kunde en (levens)ervaring hebben wij gebundeld in ons vitaliteitsprogramma waarmee wij mensen ondersteunen bij het ontwikkelen van een duurzaam vitaal leven.

 

 

Het is onze gezamenlijke kennis en kunde verworven door opleidingen, levenservaring en mensenkennis die ons de gereedschappen biedt om anderen te begeleiden om in hun leven een belangrijke nieuwe stap te nemen.

 

Ada Stoppelenburg

 

Ada heeft een zelfstandige praktijk als Para Medisch Natuurgeneeskundig Register Therapeut.

Zij behandelt patiënten met diverse paramedische behandelmethoden als bioresonantie, Daarnaast verricht zij ook lymfedrainages, microdermabrasie en andere huid-en gelaatsbehandelingen. Ook begeleidt zij mensen bij het stoppen met roken, geeft voedseladviezen bij allergieën en chronische ziekten.

 

Opleidingen

 

HBO Medische Basiskennis

HBO Klinische psychologie

HBO Voedingsdeskundige

Basis- en Vervolgopleidingen Dermatologie Schoonheidsspecialisten

 

Wout Buijs

 

Heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als verandermanager bij het Canisius-Wilhelmina  ziekenhuis in Nijmegen, de zorgverzekeraar ANOZ/AGIS Zorgverzekeringen, het energiebedrijf ENECO, het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij en de woningbouwcorporaties Het Oosten en Stadgenoot te Amsterdam. 

 

Opleidingen

 

Universitaire studie Kunstgeschiedenis en Archeologie aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen.

 

Diverse opleidingen, trainingen en cursussen met betrekking tot verandermanagement en coaching bij gerenommeerde opleidingsinstituten als de Baak, bureau Zuidema, Schouten & Nelissen.